Op vrijdagavond 31 mei (18.00-21.00 uur) en zaterdag 1 juni (11.00-15.00 uur) vindt in winkelcentrum Ackershof II (ingang Kerkweg) in Pijnacker een uniek woonevenement plaats over alle mogelijkheden wat betreft wonen, leven en recreëren in de groene èn centraal gelegen gemeente Pijnacker-Nootdorp. Een kennismaking onder één dak midden in het centrum van Pijnacker.

Woonbeurs
Woonevenement “BuitengeWOON” Pijnacker-Nootdorp is het resultaat van een unieke samenwerking tussen organisaties op het gebied van wonen. Het is een initiatief van de gemeente Pijnacker-Nootdorp, projectontwikkelaars, makelaars, woningcorporaties, woninginrichters en banken die de handen ineen hebben geslagen. Gezamenlijk presenteren zij de vele mogelijkheden en kansen op het gebied van wonen en leven in de gemeente in een sfeervolle, landelijke en gemoedelijke omgeving.
Het woningaanbod varieert van huur tot koop, van een bestaande tot nieuwe woning en van een appartement tot vrijstaande villa of vrije kavel.
Op www.buitengewoonpijnacker-nootdorp.nl staat uitgebreide informatie over het woonevenement.

Gratis parkeren
Bezoekers kunnen de eerste 2 uur gratis parkeren in de ondergelegen parkeergarage van Winkelcentrum Ackershof. Jonge bezoekertjes hoeven zich zeker niet te vervelen. Voor een hapje of drankje kunt u terecht bij diverse horecagelegenheden in en rondom het winkelcentrum Ackershof.

Divers woningaanbod
Pijnacker-Nootdorp is volop in ontwikkeling. In Pijnacker wordt een aantal nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Zo worden er in de wijk Keijzershof diverse koop- en huurwoningen en appartementen ontwikkeld en gebouwd.
En in het centrum van Pijnacker zijn gloednieuwe koop-, huurwoningen en appartementen beschikbaar.
In de nieuwe wijk AckersWoude kunt u o.a. terecht voor vrije kavels. Ook in Nootdorp zijn diverse nieuwbouwwoningen in verkoop. Samen met het aanbod van bestaande bouw, is er met recht een ruime keuze.

Deelnemers Woonbeurs
Naast de gemeente Pijnacker-Nootdorp zijn dat de projectontwikkelaars ABB Bouwgroep, Heijmans Vastgoed, Bouwfonds Ontwikkeling, Macaza en Aannemingsbedrijf W.A. Waaijer B.V., de woningcorporaties Rondom Wonen en Vestia Nootdorp, de plaatselijke makelaars (Flaton, De Laen, Optimakelaars, Ruseler Makelaars, Makelaardij WVK en Post Makelaardij), de plaatselijke kantoren van de ABN-AMRO Bank en SNS Bank Oostland en Huis&Hypotheek.