Eerlijk Alternatief heeft grootste lijst.

02 februari 2022
De lokale partij Eerlijk Alternatief komt bij de komende gemeenteraadsverkiezingen met de grootste lijst, met maar liefst 20 mannen en 22 vrouwen bestaat de lijst uit 42 lokale bewoners uit alle bedrijfstakken zo laat lijsttrekker Hanneke van de Gevel weten aan onze website.

De inwoners die op de lijst 2 van Eerlijk Alternatief staan zijn zeer divers. De jongste komt uit 1999 en de oudste kandidaat komt uit 1943.

Marvin Bal, op plek 8 is eigenaar van Tante Boefie op de Oostlaan. Hij zet zich in voor de ondernemers. John van Dijk kijkt uit op het Helmhuis en zet zich in voor de tuinders en Geothermie.

Nummer 27 is niemand minder dan Marjolijn Schaap woonachtig onder de toren van de Joannes de Dooperkerk. Zij weet alles van dagbesteding in de GGZ en is een vertrouwd gezicht in het vrijwilligerswerk zoals het Repair Café.

Nieuwkomer Joris de Vent staat op 29. Hij is zonder blikken of blozen de muzikaalste van alle 42 kandidaten. Hij heeft namelijk op het conservatorium gezeten. Hij werkt in Snowworld en is pianist in de Guyterband. Zodoende zet hij zich in voor cultuur.

Carla Rijnbeek is eigenaresse van Café het Hoofdkantoor maar zet zich vooral in voor dierenwelzijn.

Met deze bewoners van Pijnacker centrum heeft de partij veel bekende bewoners onder haar gelederen.