Hoeve BuytenHout beste B&B van NL

05 juni 2024
De beste B&B van Nederland vindt je in onze gemeente en wel op de Noordeindseweg 46B in Delfgauw, het jury rapport is er heel duidelijk over ”Het kwaliteitsniveau van Hoeve BuytenHout is ongekend hoog; alle details kloppen bij deze B&B”, aldus Hanny Arens van Stichting Bed & Breakfast Nederland. “Van de luxe gastenkamers met prachtig privé sanitair en de knusse gezamenlijke ruimte met sfeerhaard, tot het fantastische ontbijt en de prachtige tuin aan het water. De enthousiaste twintigers die deze B&B runnen, hebben absoluut de toon gezet voor een nieuwe generatie B&B’s!”

Tijdens een gezellig samen zijn in de tuin van Hoeve Buytenhout werd de officiële prijsuitreiking gedaan onder het toeziend oog van familieleden, vrienden, bekenden en de bouwer en architect van het prachtige pand wat er nu ruim een jaar staat.

Winnaars per categorie
Om de diversiteit van B&B’s te benadrukken én te vieren, zijn er ook winnaars uitgeroepen in de categorieën 2 tot en met 4 tulpen. De winst is toegekend op basis van een objectieve normen- en scorelijst, in combinatie met een persoonlijk bezoek van een mystery guest. Voor het totaalbeeld van de kwaliteit en gastvrijheid die de B&B’s bieden, tellen ook de reviewcijfers mee die gasten geven op Bedandbreakfast.nl. Dit zijn de winnaars per klasse:

Winnaar categorie 5 Tulpen
Hoeve BuytenHout in Delfgauw (Zuid-Holland)

Winnaar categorie 4 Tulpen
B&B De Kreekkade in Heinenoord (Zuid-Holland)

Winnaar categorie 3 Tulpen
B&B Bij het rechte eind in Drunen (Noord-Brabant)

Winnaar categorie 2 Tulpen
Koekwhouse Bed & Breakfast in Nispen (Noord-Brabant)

Uit het Nieuws archief