Zaterdag 2 november a.s. vindt weer de jaarlijkse bazaar & rommelmarkt plaats in De Acker, Park Berkenoord 2 in Pijnacker. Van 10.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom om weer volop te genieten en uw slag te slaan.
Zoals u weet is de opbrengst van deze dag weer voor het onderhoud van De Acker en voor het jaarlijkse goede doel dat de AGN ondersteunt.

Bakstand

Wilt u nog iets bakken dat verkocht kan worden op de bakstand? Duik dan nu uw keuken in en leef u uit met het maken van heerlijke baksels. Kom ze vrijdagmiddag brengen of neem ze zaterdagochtend vroeg mee zodat de bakstand goed gevuld kan worden.

Heel de dag genieten

U kunt de hele dag genieten van alles wat er te koop is en u vindt er zeer zeker iets wat bij u in de smaak valt. Dat ene boek waar u al zolang naar op zoek was, de mooie bos bloemen, een vaas om de bloemen in te zetten, een wekkerradio of iets uit de bakstand. Tussendoor kunt u genieten van een kopje thee of koffie en rond het middaguur zijn er weer overheerlijke hamburgers, broodjes saté en andere lekkernijen te koop. En, heel de dag zijn er weer vers gebakken oliebollen te koop!

Ook kunt u heel de dag een gokje wagen met het rad en wie weet gaat u wel met een leuke prijs naar huis.

Planten

Ook dit jaar zijn er weer volop planten te koop en nieuw dit jaar is een stand met zelfgekweekte planten! Maar natuurlijk kunt u ook terecht voor prachtige violen.

Warme snack

Heeft u trek in iets lekkers? Zowel buiten als binnen komt u niets tekort en ook dit jaar hoeft u voor de lunch niet naar huis!