Nog meer winkelplezier in Pijnacker.

Winkelgebied Ackershof breidt flink uit.
Winkelgebied Ackershof breidt uit met maar liefst 5.900 m² winkeloppervlak. Dit wordt op woensdag 12 september en op zaterdag 15 september groots gevierd. Op woensdagmiddag 12 september staat een gezellige kindermiddag op het programma en op zaterdag 15 september een dagvullend programma met als belangrijk moment de officiële opening door burgermeester Buddenberg, wethouder Peter van Haagen en directeur ABB Bouwgroep Gert-Jan Brandwijk.

Feestelijke kindermiddag
Op woensdag 12 september wordt een feestelijke kindermiddag georganiseerd voor onze jongste bezoekers. Vanaf 13:00 tot 17:00 uur mogen kinderen zich uitleven op de wipe out baan en in de kinderdisco. Vandaag kan je je laten schminken tot prins of prinses. En dan maak je een ereronde in de prachtige Assepoesterkoets. Deelnemers krijgen ook een heerlijk drankje aangeboden. En als de kleintjes trek hebben kunnen ze smullen van gratis poffertjes of deelnemen aan de workshop cup cakes maken. Om 14:00 uur start de kinderdisco. Dresscode: glitter en glamour. Dans jij mee? Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk.

Officiële opening
Op zaterdag 15 september om 10:00 uur wordt de officiële opening door burgermeester Buddenberg, wethouder Peter van Haagen en directeur ABB Bouwgroep Gert-Jan Brandwijk gedaan. Hierna volgt een feestelijk podiumprogramma op het Raadhuisplein met modeflitsen, het cadeauspel met kans op verrassende prijzen, meet en greet Bob de Bouwer en live optredens van Faisal Abarkan, Dorps got Talent en Suze van The Voice Kids. In de winkelstraten van Pijnacker treft u oogstrelende theateracts. Zo kunt u een kamelenritje maken, swingen op heerlijke live muziek, klinkt er percussie bij de Wereldwinkel, Angelz op stelten trakteren petit fours, en Mr. Robot is ook op ons feestje.

Consumentenactie
Vanaf 1 september start de consumentenactie rond de feestelijke opening van winkelen in Ackershof. U maakt kans op leuke en verrassende prijzen. De hoofprijs is een winkelcheque ter waarde van € 450,00. Tijdens de actieperiode van 1 tot 14 september krijgt u bij elke aankoop (ongeacht bestedingsbedrag) één deelnamekaart. Vul de gevraagde gegevens in en deponeer de actiekaart in één van de actiebrievenbussen. Deze staan bij winkel Optiek Leezer (Ackershof 45, eerste gedeelte van de passage) en Mirror (Ackershof 66).
Op zaterdag 15 september worden de prijswinnaars bekend gemaakt tijdens het grote cadeauspel. Deze wordt gehouden op het podium op het Raadhuisplein om 11:00, 13:00 en 15:00 uur.