Bent u nog geen lid van de bibliotheek? Dan heeft u zaterdag 29 juni de kans om wel heel voordelig een lidmaatschap aan te schaffen. Die dag krijgt u namelijk € 8,- korting op het standaardabonnement van € 47,- per jaar. Daarnaast krijgt u die dag ook een cadeaubon van Boekhandel van Atten ter waarde van € 10,–.

Met het bibliotheekabonnement heeft u niet alleen de beschikking over de ruim 100.000 boeken van Bibliotheek Oostland,

elk lid van de bibliotheek heeft met zijn biebpas ook korting op diverse activiteiten, niet alleen in onze bibliotheek maar ook op diverse musea, pretparken, en andere activiteiten in Nederland zoals Archeon, Safaripark Beekse Bergen enz. Kijk hiervoor op de speciale website: www.voordeelmetjebiebpas.nl.

Bibliotheek Oostland helpt aan extra leesvoer, in de periode van 1 tot en met 20 juli worden afgeschreven boeken te koop aangeboden. Kom naar de lokale vestiging en sla je slag. Informatieve boeken, jeugdboeken en romans worden verkocht voor € 1,– per stuk en tijdschriften voor € 0,10. Een boek van € 1 kan heel makkelijk meegenomen worden op reis om het dan vervolgens op het nachtkasje te laten liggen voor een volgende reiziger.
Allerlei genres boeken zijn vertegenwoordigd, dus voor elk wat wils. Voor een klein bedrag kan er een grote stapel boeken mee naar huis gaan. Loop eens binnen en snuffel tussen de grote voorraad afgeschreven boeken.
Ook niet-leden van de bibliotheek zijn van harte welkom bij de verkoop.

Zaterdag 29 juni staat de bibliotheek ook met een kraam op de Jaarmarkt in Pijnacker. Medewerkers van ROC Mondriaan en taalambassadeurs zijn die dag ook aanwezig om mensen de mogelijkheden van taalonderwijs voor volwassenen toe te lichten.

Kijk op voor meer informatie en de openingstijden op www.bibliotheekoostland.nl.