Plus Zondag in de Steigers.

01 oktober 2020
De verbouwing van de supermarkt Plus Sabine Zondag aan het Hazelaarplein in Pijnacker is in volle gang. Bouwhekken rond het winkelpand, een deels ontmantelde voorgevel, een gesloopte lift naar het parkeerdek waarvoor een tijdelijke lift en trap in de plaats zijn gekomen: het is zichtbaar dat er grote veranderingen plaatsvinden.

En dat zonder dat de klanten er veel last van hebben, want de supermarkt blijft open en alle afdelingen zijn als vanouds in gebruik.

Het resultaat van de verbouwing wordt binnenkort al voor een belangrijk deel zichtbaar als binnenkort aan de voorzijde de grote rolbanen worden ingehesen, die straks door het winkelend publiek gebruikt kunnen worden om het parkeerdek te bereiken. Het winkelpand krijgt daarmee een grote upgrade, zegt eigenaar Sabine Zondag.
Eigen dorp

Ook in de winkel verandert er het een en ander. Er komen nieuwe kassa’s, zelfscanners waarmee afrekenen van de boodschappen sneller kan verlopen en elektronische prijslabels op de schappen. Zondag: “Verder gaat een chefkok in de winkel verse maaltijden bereiden en leggen we nog meer nadruk op verse producten van kwekers en leveranciers uit het eigen dorp en de omgeving. Dat vind ik erg belangrijk, omdat we ons daarmee onderscheiden, ook ten opzichte van de Plus-formule.”

Zoals gezegd blijft de winkel op twee dagen na gewoon open. Klanten zien wel veel van de bouwwerkzaamheden, maar de overlast voor hen blijft beperkt, verzekert Sabine Zondag.

Met dank aan : Paul Houkes