Waarschuwen Laad&Los is voorbij

06 juni 2024
Politie Pijnacker-Nootdorp en handhaving Pijnacker-Nootdorp gaan geen waarschuwingen meer uitdelen op de laad&los zones van de Oostlaan bij constatering volgt er direct een boete van € 129,- in het bericht op Facebook gebruikt Politie Pijnacker-Nootdorp de slogan “Even snel parkeren, is even snel 129 euro betalen”

Je herkent het wel:

Je moet even snel eten halen, even snel een pakketje wegbrengen, even snel naar een winkel of even snel pinnen. Je rijdt naar de Oostlaan in Pijnacker en je zet je auto even snel op de laad- en loshaven.

Je bent maar even weg, want dit kan toch geen kwaad. Teruggekomen bij de auto ben je snel weer weg richting huis.
Wat je even in die 10 minuten niet gezien hebt, is dat de vrachtwagen van 1 van de winkels daar dan niet kan parkeren en zijn vrachtwagen op de weg moet zetten om te kunnen lossen. Hierdoor ontstaan onveilige situaties en file’s, welke niet nodig zijn.

De aankomende periode vinden er meer controles plaats op het parkeren van je auto op een laad- en loshaven. En zo kan het even snel parkeren leiden tot het betalen van 129 euro. Toch wel een heel duur pakketje of een duur patatje bij de snackbar.

Parkeer u auto in de “gratis” parkeergarage of de parkeerplaatsen welke hiervoor bestemd zijn.

Foto: Ackershof2 archief