Voor geïnteresseerden in een koopappartement te Pijnacker is de boodschap duidelijk: wees er snel bij. Nu is het nog mogelijk om tegen een zeer aantrekkelijke prijs te wonen in hartje
Pijnacker, recht boven de winkels. De onverkochte appartementen van appartementencomplex Ackershof worden, op de Raadhuistoren na, per 1 april 2013 in verhuur genomen door Vestia.

Divers aanbod
De uiteenlopende typen, variërend van 80 m² tot 140 m², met woningen van 2 tot 5 slaapkamers in uiteenlopende prijsklassen bieden een breed publiek de kans om in dit appartementencomplex te wonen.

Kenmerkend zijn de ruime balkons, de ramen tot de vloer die zorgen voor lichte kamers, een afgeslo-ten parkeergarage inclusief privéberging en tot slot de prachtige binnentuin. Woningen passend bij het dorpse karakter van Pijnacker. Een heerlijke plek om te wonen, met alle voorzieningen zeer
dichtbij in de onderliggende winkels van landelijke ketens.

Koop en huur
Voorstanders van het kopen van een woning doen er slim aan snel een beslissing te nemen. De
appartementen in de Oosthof, de Raadhof en het Emmapark worden vanaf 1 april verhuurd. Vestia zal verhuren in de vrije huursector. ABB blijft eigenaar van de appartementen in de Raadhuistoren en biedt deze zowel te koop als te huur aan.

De appartementen in de Raadhuistoren zijn te omschrijven als riante appartementen. Het voordeel van deze appartementen is dat ze zeer ruime balkons hebben, die bovendien op het westen gesitueerd zijn. Daarnaast biedt dit type een Frans balkon, uitkijkend op het gezellige Raadhuisplein.
Goed nieuws voor kopers is dat de wet- en regelgeving rondom de hypotheken onlangs weer is
veranderd en kan zorgen voor lagere maandlasten.

Nieuwe modelwoning
Er is inmiddels ook weer een nieuwe modelwoning gerealiseerd in het gebouw Emmapark, uitkijkend op de Kerkweg. Dit appartement geeft geïnteresseerden een beeld van indeling, grootte en uitzicht. In totaal heeft het project nu 5 modelappartementen die iedere zaterdag vrijblijvend te bezichtigen zijn van 11:00 uur tot 12:00 uur.