Komende vrijdag 29 maart wordt de voorstelling ‘Bella Botjes Liedjes Reis’ gespeeld in het voormalige pand van Shoeby op het Raadhuisplein, De voorstelling is bestemd voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar.


Deze gratis voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door de winkeliersvereniging Ackershof en begint om 14:30 uur.

In verband met het interactieve karakter van de voorstelling – kinderen zingen mee met de liedjes – is er plaats voor maximaal 40 kinderen. Let op: wie het eerst komt, het eerst maalt!!! Ouders gaan niet mee naar binnen, maar kunnen de veertig minuten die de voorstelling duurt, even snel en helemaal op het gemak een boodschap doen. Vanzelfsprekend zorgt Stichting Verbergh voor voldoende toezicht. Om 15.15 uur kunt u uw kind(eren) weer ophalen.

‘Bella Botjes Liedjes Reis’ wordt gezongen, gespeeld en verteld door Dosha Kentie. Op dinsdag 19 maart speelde ze al zeven voorstellingen voor alle kleuters van basisschool De Keizerskroon en dat was een groot succes. Bijna 200 kleuters genoten van het verhaal van Bella, het zusje van Berend Botje, dat haar broertje achterna gaat op een avontuurlijke reis. Een reis waar ze heel veel rare, gekke en lieve personages tegenkomt en met wie ze heel veel liedjes zingt. Alle bekende Nederlandse kinderliedjes passeren de revue en het geheel is een feest van herkenning.