Hulp bij afspraak Boosterprik.

18 december 2021
Binnenkort krijgen 3 miljoen Nederlanders vanaf 60 jaar en ouder een uitnodiging om een afspraak te maken voor een extra coronavaccinatie, de boosterprik. Vanaf het moment dat uw geboortejaar aan de beurt is kunt u online een prikafspraak maken. U krijgt hiervoor een brief. Een afspraak maken kan dan ook telefonisch, maar online, met DigiD heeft de voorkeur.

Om u hierop voor te bereiden is er een demo met uitleg beschikbaar. Hier leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt. De online uitleg is te vinden op uitlegprikafspraak.nl. Vind u het toch lastig om zelf een afspraak te maken? Bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de bibliotheek kunt u ondersteuning krijgen bij het maken van een afspraak, de QR-code of met andere vragen over de digitale overheid.

Inloopspreekuur
Iedere week is er een spreekuur in de bibliotheek in Pijnacker van 10:00 – 12:00 uur. In Berkel en Rodenrijs kunnen inwoners terecht op dinsdag van 10:00 – 12:00 uur. Op donderdag 23 december is er een spreekuur van 09.00 – 10.45 uur in de Bibliotheek in Bergschenhoek. In CulturA & Zo in Nootdorp zijn er extra spreekuren op dinsdag 11 januari van 14:00 – 16:00 uur en op donderdag 20 januari van 10:00 tot 12:00 uur.

Wat neemt u mee?
Een mobiele telefoon waarop je een SMS kunt ontvangen. Heb je een DigiD met werkende inloggegevens, neem deze dan mee. Als je die niet hebt dan helpen de medewerkers met de aanvraag daarvan. De inloggegevens worden opgestuurd naar je huis en dat duurt een paar dagen. Neem voor de aanvraag van je DigiD je BSN-nummer en een paspoort of identiteitskaart mee.