Komende woensdag 13 juni organiseert de Josephschool in Pijnacker een jaarmarkt op het schoolplein. Tussen 12.15 uur en 14.30 uur is iedereen welkom om een rondje langs de kinderrommelmarkt te lopen, te proeven van de lekkernijen gemaakt door de ouders, of een gokje te wagen bij het Rad van fortuin.

Prijzen voor het Rad van fortuin zijn geschonken door plaatselijke ondernemers, zoals o.a. Bloeiend.nl, Rombout kappers, Bij Ons ijs en chocolade, Brasserie Brocante en Zorgkwekerij Bloei.

Verder zijn er springkussens en spelletjes voor de kinderen, kunnen zij zich laten schminken of een glittertattoo laten plaatsen, en worden er verschillende bloemen en planten verkocht.De opbrengst van deze jaarmarkt zal gedeeltelijk geschonken worden aan Stichting woon initiatief Nootdorp, voor de inrichting van de algemene ruimtes in appartementencomplex Zonnedauw.

Dit complex gaat onderdak bieden aan jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Voor dit doel is gekozen omdat 2 van de toekomstige bewoners van dit complex af en toe werkzaam zijn op de Josephschool.

De oudercommissie en teamleden van de Josephschool hopen veel mensen te mogen verwelkomen op hun schoolplein aan de Acacialaan, en een mooi bedrag aan Stichting woon initiatief Nootdorp te kunnen schenken.