Koningsdag in Pijnacker centrum

27 april 2024
Koningsdag in Pijnacker centrum werd officieel geopend door burgemeester Björn Lugthart op het Raadhuisplein, na een regenachtige ochtend waarin de vrijwilligers van de Oranjevereniging de laatste voorbereidingen troffen voor wat een fantastische dag zou worden en waarin de avond het publiek de buitjes trotseerde.

Zowel bij het optreden van Rolando en de kinderrommelmarkt is het Emmapark van het al snel druk, de activiteiten in het Emmapark mochten na het zien van het eerste zonnestraaltje ook niet klagen over de aanwezigheid van het publiek.

Op de Julianalaan werd als vanouds het ringsteken gehouden, onder applaus werden de paarden ontvangen door de in grote aantallen aanwezige publiek, hierna konden de bands op het Raadhuisplein beginnen en op het Emmapark was er nog voldoende gelegenheid voor de aanwezige attracties.

Rond 16:00 uur stroomde het Raadhuisplein volledig vol en kon er onder het genot van een drankje genoten worden van de aanwezige bands en DJ’s, en het bleef nog heel lang gezellig in het centrum van Pijnacker.