Magazine Natuurlijk P-N uitgereikt

21 juni 2023
Wethouder Hanneke van de Gevel gaf woensdagmiddag een van de eerste exemplaren van het Zomermagazine van Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp aan de 90-jarige Truusje van der Horst, dochter van de vroegere Pijnackerse dorpsdokter Willem van der Horst. Erik Bevaart schreef voor het magazine een boeiend artikel over de toenmalige huisarts, waarnaar kort na zijn overlijden in 1972 een straatnaam werd genoemd.

In het blad staat ook een interview met de Nootdorpse schooljuf Ilva Kuijpers, die duizenden volgers heeft op TikTok en Instagram met haar veelbekeken filmpjes, die een humoristisch beeld geven van het kleuteronderwijs. Haar populairste video is 1,4 miljoen keer bekeken, dus dat zegt wel wat. Ilva staat met haar portret op de voorkant van het magazine. Zij kreeg woensdagmiddag tijdens de lancering een ingelijst exemplaar van de voorpagina uitgereikt.

Het magazine is op veel plekken gratis mee te nemen, zoals in de vestigingen van de bibliotheek, Theater CulturA & Zo en in het gemeentehuis. Digitaal lezen kan ook. Vanaf eind deze week is het te downloaden op de website van Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp.

Foto’s: Paul Houkes