De opening van Ackershof 2 is een aan een schakeling geweest van leuke momenten en activiteiten, vanmorgen om 09:30 waren de genodigden in het wittehuis voor een kopje koffie met Petit four en de toespraken van E. de Breejen en de Burgemeester van Pijnacker R. Buddenberg.

Erg leuk dat de directeur van de ABB bouwgroep mij persoonlijk bedankten voor het vele werk wat onze website met zich mee heeft gebracht.

Toen was het tijd voor de officiële plichtpleging het symbolisch openen van Ackershof 2, na een speciaal door de houthakkers vervaardigd spreekgestoelte was er een toespraak van wethouder van Haagen daarna werd er door de burgemeester en wethouder een boomstam aan beide uiteinden afgezaagd met de motorzagen waarna de stam uit elkaar viel en het woord “winkelplezierinackershof” te voorschijn kwam.

Het was tijd voor de vele activiteiten die door de dag heen zouden rouleren van het Prijzenspel, Bob de Bouwer, kameelrijden, prachtige modeshow van de kledingwinkels, de houthakkers die mooie beelden maakten uit een boomstam, en de optredens van Cheryl, Faisal Abarkan, en onze eigen the voicekids Suze besloot deze mooie dag.
De winkeliers hadden overigens niets te klagen, zowel het bezoekers aantal als de omzet waren helemaal top, aldus een winkelier.