PLUS Pijnacker is na een grondige verbouwing weer open voor het publiek, en dat hebben ze geweten ook, ruim voor 08:00 uur stond het al vol met mensen voor de deur van onze PLUS.

Iedereen was erg benieuwd wat er was geworden van de verbouwde winkel, de mensen die winkel bezochten waren alleen maar lovend over het nieuwe interieur en het uitgebreide assortiment waaronder gebraden kip van de slager, bonbons bij de bakker en uiteraard ontbreken de streekproducten niet.

25-10-2016 – PLUS over 1 nachtje open.

Nog 1 nachtje slapen en onze PLUS aan het Hazelaarplein is weer open, vanavond was er voor genodigden al de mogelijkheid de nieuwe winkel te bekijken, en we kwamen ogen tekort.

Iedereen is het er over eens wat is de PLUS een prachtige winkel geworden, deze PLUS bied producten die je in geen enkele andere supermarkt in het dorp vind.

Vanaf morgenochtend 08:00 kunt u de winkel zelf bekijken en uiteraard zijn wij er ook want de opening wil je niet missen.

21-10-2016 – Ohhhh wat wordt onze PLUS mooi.

Inmiddels wordt onze nieuwe PLUS volledig ingericht en gevuld met de lekkerste artikelen, Sabine Zondag heeft er duidelijk zin in want komende woensdag om 08:00 uur gaat de PLUS weer open.

18-10-2016 – PLUS winkel apparatuur geplaatst.

Naast vries en koel apparatuur zijn ook veel winkelrekken geplaatst door de bouwers van de compleet nieuwe PLUS aan het Hazelaarplein, de eerste contouren worden zichtbaar.

De slagerij, en ook de compleet vernieuwde broodafdeling worden zichtbaar in de supermarkt parel van Pijnacker centrum.

16-10-2016 Vloer PLUS ligt erin

De nieuwe vloer van de PLUS ligt erin, ook op zondag zijn de bouwers druk aan het werk om de mega klus te klaren, de laatste voegen worden erin gestreken zodat de komende dagen veel apparatuur geplaatst kan worden.

Deze week staan o.a. de compleet nieuwe koel en vries apparatuur op het schema zo laat een van de bouwers aan ons weten.

13-10-2016 PLUS zo goed als leeg.

Nog geen dag geleden ging onze PLUS dicht,, en vandaag is hij zo goed als leeg en kan het opbouwen van de nieuwe winkel beginnen, de vloer is het eerst aan beurt volgens het bouwteam.

Met een kleine 30 man worden er tropendagen gemaakt om de klus op tijd af te hebben want over 13 dagen moet de PLUS weer om 08:00 uur open.

12-10-2016 Onze PLUS Pijnacker is dicht.

De PLUS in Pijnacker centrum is twee weken gesloten vanwege een mega verbouwing die zijn weerga niet kent, echt alles gaat eruit er blijven maar vier muren over, en dat in twee weken.

Uiteraard volgen wij de verbouwing van onze PLUS op de voet, en zullen tijdens de verbouwing met toestemming van de eigenaar diverse berichten en foto’s plaatsen.

Sabine Zondag beloofd dat het een geweldige nieuwe winkel gaat worden met o.a. een slager die zijn eigen vlees snijdt en eigen ophaalpunt voor boodschappen.

Vandaag 15 minuten voor sluitingstijd namen wij een kijkje in de inmiddels deels ontruimde winkel.