Deze week worden er diverse nieuwe website’s gelanceerd, Ook de website van de bouwer heeft een geheel nieuw en modern jasje gekregen.

Kijk op de website www.pijnackercentrum.nl en oordeel zelf, de bouwer schrijft over de nieuwe website:

De nieuwe website van Ackershof is gelanceerd. De reeds bestaande URL: pijnackercentrum.nl is hierbij aangehouden. Dat is echter een van de weinige dingen die hetzelfde is gebleven. We hopen u met deze nieuwe website veel beter en duidelijker te kunnen informeren.

Bij ABB proberen we continue om onze websites zoveel mogelijk aan te laten sluiten op de wens van u als bezoeker. Zodat u straks niet alleen fijn in uw nieuwe huis kunt wonen, maar ook in de aanloop hiernaar toe op de hoogte gehouden wordt en alvast van de sfeer van Ackershof kunt genieten.

De afgelopen tijd is er al veel gebruik gemaakt van de vorige website van Ackershof. De website voldeed echter niet (meer) aan onze wensen. We wilden een website waarop u kunt zoeken naar een woning die bij u past. Alle informatie moet snel en eenvoudig te vinden zijn. Dat hopen we met de nieuwe website gerealiseerd te hebben. In ons streven om u beter van dienst te kunnen zijn hebben we onze website in een nieuw stramien gezet, hetgeen meer mogelijkheden biedt. Op deze vernieuwde website kunt u niet alleen alles lezen over Ackershof in Pijnacker, maar kunt u Ackershof ook echt beleven en heel eenvoudig op zoek gaan naar de juiste informatie.

Als u op de hoogte wilt blijven van alle ins en outs van Ackershof kunt u ook gratis gebruik maken van onze nieuwsbrief. Vul hier zeker even uw gegevens in.