Ronald van Assen bij Bruna

14 februari 2023
Schrijver Ronald van Assen komt komende zaterdag 18 februari 2023 van 14:00 tot 16:00 naar Bruna Pijnacker om zijn nieuwste boek “De schaduw van Laela” te signeren, het boek is de opvolger van “de tranen van de eekhoorn” uiteraard is ook aandacht voor eerder gepubliceerd werk van de schrijver.

Mocht er s’middags geen tijd zijn dan kan er in de ochtend tussen 10:30-12:00 bij de Bruna in Nootdorp langs gegaan worden want ook daar is de schrijver aanwezig.

De schaduw van Laela
Na de dood van de doortrapte heerser Morissa en haar al even wrede dochter Ciardha lijkt er een periode van welvaart aan te breken voor de inwoners van Invisia. Helaas is de voorspoed van korte duur. Er loeren nieuwe gevaren die niet alleen de mensen in hun voortbestaan bedreigen. De verschillende volkeren slaan de handen ineen om een catastrofe te voorkomen. Allianties worden gesmeed, nieuwe vijanden duiken op en oude bondgenoten blijken minder betrouwbaar dan gedacht. Kan het naderende onheil op tijd worden afgewend?

Ronald van Assen
Ronald van Assen is geboren in Delft en woont tegenwoordig met zijn vrouw en kinderen in Bodegraven. Hij is auteur van een hele serie boeken en verhalen, zowel fictie als non-fictie. Naast zijn werk als auteur is Ronald ambassadeur van de organisatie Mind, voorlichter bij Stichting Kernkracht en columnist bij Editie Groene Hart. Ook is hij actief als redacteur, beoordeelt hij manuscripten en is hij jurylid bij verscheidene schrijfwedstrijden. De schaduw van Laela is zijn achtste uitgave bij Godijn Publishing.