Wetswinkel helpt in Bibliotheek Pijnacker.

30 april 2022
Loopt u tegen een juridisch probleem aan en bent u op zoek naar vrijblijvend juridisch advies? De adviseurs van wetswinkel Delfland helpen u graag! Vanaf vrijdag 6 mei zullen de adviseurs van Stichting Wetswinkel Delfland twee keer per maand een spreekuur draaien in bibliotheek Oostland in Pijnacker.

Het spreekuur zal plaatsvinden in alle even weken op de vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Het advies is geheel kosteloos. Tijdens het spreekuur krijgt u de mogelijkheid om uw verhaal te doen en vragen te stellen.

Tijdens de spreekuren komen verschillende vragen voorbij. “Veel gestelde vragen gaan over het arbeidsrecht en over het huurrecht” vertelt een medewerker van de wetswinkel. “Conflicten met werkgever en huurbaas bijvoorbeeld. Maar er worden ook vragen gesteld over alimentatie en sociale zekerheidsrecht. Mag je bijvoorbeeld met een uitkering naar het buitenland verhuizen? Vragen met betrekking tot het vreemdelingenrecht en het consumentenrecht komen ook voor. Wat doe je bijvoorbeeld als een product stuk gaat en de winkel het niet wil vervangen?”.

Relevante stukken meenemen
Om u een goed en gedegen te kunnen adviseren, is het voor de adviseurs van de wetswinkel belangrijk dat u alle relevante stuken meeneemt naar het inloopspreekuur. Als u hulp nodig heeft bij het (digitaal) opvragen van documenten of met het inloggen op websites dan kunt u hulp krijgen bij Bibliotheek Oostland. Kom dan op maandag tussen 18:30 – 20:00 uur of op vrijdag tussen 10:00 – 12:00 uur naar het Informatiepunt Digitale Overheid in de bibliotheekvestiging in Pijnacker.