Kerstkaart van de gemeente ontwerpen

03 november 2023
Basisschool leerlingen uit de gemeente Pijnacker-Nootdorp worden van harte uitgenodigd om de kerstkaart die de gemeente stuurt naar relaties zoals burgemeester en wethouders in andere gemeentes te tekenen of te schilderen, vorig jaar won Fynn de eerste wedstrijd en de gemeente wil deze traditie voortzetten.

Lijkt je het leuk? doe dan mee aan deze wedstrijd en jouw tekening komt niet alleen op de voorkant van de kerstkaart maar ook op de website en social media kanalen van de gemeente en natuurlijk in de diverse media in ons dorp.

Hoe ga je te werk
Pak een velletje A4 en leg deze voor je neer en teken een geweldige kerstkaart als je klaar bent stop je deze in een envelop een stuur je hem naar:

Gemeente Pijnacker-Nootdorp
tav de Burgemeester
Postbus 1
2640 AA Pijnacker

p.s. vergeet niet je Naam, Adres, Telefoonnummer en/of Mailadres op de achterkant van het A4’tje te zetten.

Jury
Bij een wedstrijd hoort natuurlijk ook een jury om een winnaar te kiezen. Burgemeester Björn Lugthart, wethouder Hanneke van de Gevel en Piet van Adrichem (voorzitter van cultuurorganisatie De Verbeelding) zitten in de jury.

Zij gaan alle tekeningen bekijken en maken 6 december 2023 de winnaar bekend. De winnaar wordt uitgenodigd en ontvangt van de jury een ingelijste versie zijn/haar ontwerp.