Winnaar tekenwedstrijd kerstkaart

17 december 2023
De tekening van Kenzi Fayez (11) uit Pijnacker is dit jaar de kerstkaart van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Uit alle inzendingen koos de jury het werk van Kenzi als winnaar.

125 inzendingen
Maar liefst 125 inzendingen, van hoog niveau, maakten het burgemeester Björn Lugthart, kinderburgemeester Lotte Breur, wethouder Hanneke van de Gevel en voorzitter van cultuurorganisatie De Verbeelding Piet van Adrichem lastig bij het bepalen van de winnaar.

Tekenmomenten met kerstmuziek
Bij groepen 7 en 8 van verschillende basisscholen zijn gezellige tekenmomenten met kerstmuziek georganiseerd om mee te doen aan de wedstrijd. De tekening van Kenzi is gekozen vanwege de echte kerstsfeer en mooie details, zoals reflectie van de lamp op de hoed van de sneeuwpop. Kenzi was heel erg blij toen zij hoorde dat zij de winnaar van de tekenwedstrijd was.

Slinger van tekeningen bewonderen
Alle ingezonden tekeningen worden opgehangen tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente op vrijdag 12 januari van 16.00 tot 18.00 uur in de Raadzaal, Emmastraat 165 in Pijnacker. Iedereen is welkom de tekeningen te komen bewonderen en samen met het college van burgemeester en wethouders te toosten op het nieuwe jaar.

Foto’s: Gemeente Pijnacker-Nootdorp