De webcam van Ackershof2.nl is sinds kort ook te zien op de weersite weeronline.nl, er zijn natuurlijk veel weersite’s waar informatie wordt gegevens over het weer, regenbuien, en voorspellingen, weeronline heeft dit ook allemaal alleen dan beter.

Grootste voordeel is dat je de homepage kunt personaliseren: zoek je woonplaats en je ziet meteen wat voor weer het wordt die dag. U kunt hierbij kiezen uit 2.321.380 woonplaatsen in 199 landen. Als u zich registreert (alleen mailadres en naam vereist) dan blijven uw gegevens bewaard.

Na al het gezoek op Buienradar worden wij wel blij van die buiengrafiek die in één oogopslag laat zien hoeveel regen we de komende uren kunnen verwachten. Met eenvoudige tabs klik je naar de windvoorspelling, satellietbeelden en een weercijfer.

Wie wil kan in de weer met widgets. Zo zijn er widgets voor fietsers, tennissers, golfers, voetballers en wandelaars, waarbij rekening wordt gehouden met weerfactoren die voor de sport van belang zijn. Ook kunt u het weer in andere plaatsen (bijvoorbeeld uw vakantiebestemming) toevoegen. Wel jammer dat de widgets helemaal onderaan de pagina worden geplaatst: wij hebben geen zin om te scrollen voor onze persoonlijke informatie.

En dan nog een toegift voor iedereen die dol is op informatieve sites als WeerOnline: op www.geluidsnet.nl vindt u alle metingen van vliegverkeer in Nederland en op www.marinetraffic.com ziet u realtime de locatie van schepen en aankomst/vertrektijden in de havens.