Op de zaterdag 15 juni 2013 is het Raadhuisplein het domein voor de autoliefhebber. Diverse dealers verlenen weer hun medewerking.
Natuurlijk komt de altijd enthousiaste Jan Hoeke met een aantal fraaie Peugeots.

Wat denkt u van de nieuwe 208 GTi, de witte RCZ (privébezit), de 2008 en twee supermooie occasions (207 automaat en 208).

Ook Henk van Wijk van autobedrijf Nootenboom is weer aanwezig. Kia bestaat 20 jaar in Nederland en dat wordt gevierd met mooie aanbiedingen.

Bovendien krijgt u op dit merk 7 jaar garantie. Waar vindt u dat? Kia presenteert in Pijnacker de Optima Hybride, de Cee’d Wagon en het nieuwste model Rio.

Ook uit Delft is een dealer aanwezig. Het gaat om garage Stejer, de dealer van Seat. Jeroen komt met de nieuwe Toledo, de nieuwe Leon en de goed verkopende Seat Mi.

07062013_SeatLeon

Maar als absolute topper en de primeur voor Nederland is de Seat Leon Sport Coupé, Deze auto is dus als eerste te zien op het Raadhuisplein in Pijnacker.

Voor entertainment wordt ook gezorgd. Op een parcours van 20 bij 9 meter kan gereden worden met radiografische monstertrucks. Heel leuk voor de kinderen, maar ook volwassen mensen willen het misschien wel eens uitproberen.

Er komt een rallyteam naar het Raadhuisplein met een prachtige, echte rallywagen voor het bandenwisselspel. Het is de bedoeling dat de mensen zo snel mogelijk een band verwisselen. Voor de aller snelsten zijn er wat kleine prijsjes te winnen.

Muziek brengt de mensen altijd in de juiste stemming. Rien Zwaan presenteert zijn VW Samba uit 1967, een stukje nostalgie. Deze wagen wordt soms ingezet bij een trouwerij, maar dit keer is die omgebouwd tot een soort kleine discotheek. Rien gaat ervoor zorgen dat we allemaal in de juiste zomerstemming gaan komen met zijn vrolijke muziek.