Na een lange aanloop van werkzaamheden in onze vestiging Pijnacker is het dan bijna zover, de nieuwe vloer gaat gelegd worden. Dit kan helaas niet zonder dat de bibliotheek een aantal dagen dicht moet. Van zaterdag 23 november tot en met donderdag 28 november is de bibliotheek daarom gesloten. Vrijdag 29 november 14.00 uur bent u weer van harte welkom in onze vestiging aan de Julianalaan 47.

Met de uitleentermijn (standaard 4 weken) wordt rekening gehouden met de gesloten dagen en mag u de materialen langer houden.

Dit geldt voor de meeste materialen die u leent in de periode van 26 – 31 oktober. Kijkt u hiervoor op uw uitleenbon voor de uiterste inleverdatum.

De inleverbus aan de buitenzijde van de bibliotheek blijft open zodat u toch uw materialen in Pijnacker kunt inleveren.
Vanzelfsprekend kunt u altijd terecht in onze andere vestigingen Berkel en Rodenrijs, Nootdorp, Bergschenhoek en Bleiswijk voor lenen en inleveren.

Als trouw lid of bezoeker van de bibliotheek in Pijnacker is het u niet ontgaan dat er al veel veranderd is.
Vanaf mei is er gewerkt aan een andere kastindeling van de materialen, is de balie verdwenen en zijn er twee kleine informatiepunten voor in de plaats gekomen. Ook levert u nu zelf de geleende materialen via de computer in.
Door de uitbreiding van het aantal presentatiemogelijkheden is een deel van de collectie aantrekkelijker opgesteld. De vervanging van de vloer en een andere kastopstelling in de “werelden” van Beleving, Verdieping en Ontspanning vormen het sluitstuk van een rommelig jaar.
Eind van het jaar zijn alle werkzaamheden afgerond en bieden we u een opgeruimde en overzichtelijke bibliotheek met een prettige ambiance.
In 2014 breiden wij onze dienstverlening uit en kunt u ook in de ochtenduren terecht voor het lenen en inleveren van de materialen of een kopje koffie in de vernieuwde koffiehoek.