Kidshub Pijnacker centrum

16 december 2023
In het voormalige pand van Crazie Kids is na het succes in de herfstvakantie door de ondernemersvereniging een KidsHub mogelijk gemaakt, de dochter en wethouder Bart van Straten knipte het lint door onder toezicht van de voorzitter van de ondernemersvereniging Kim de Ruiter waarna deze nieuwe periode van spelen met van alles en nog wat kon beginnen, de entree is gratis.

Muzikaal werd de opening begeleid door het Dickens orkest van muziekvereniging Haaglanden, ook aan ouders, verzorgers en opa’s of oma’s is gedacht want als je trek heb in een kopje koffie en bijvoorbeeld een croissantje is er een actie van verschillende winkeliers om tegen korting deze af te halen, scan de QR code en loop naar de winkel van je keuze.

De deuren van de Kids Hub in Pijnacker centrum zijn geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur, met uitzondering van woensdag 20 december 10:00 tot 14:00 uur en vrijdag 22 december 12:00 tot 16:00 uur.

Samenwerking

Kidshub Pijnacker Centrum werkt samen met Bibliotheek Oostland en Team4Talent, zo is er op vrijdag 22 december om 10:30 uur een voorleesuurtje en kan er op vrijdag 29 december meegedaan worden met het winterdorp op het Raadhuisplein.

Uit het Nieuws archief