Clover Orthodontie genomineerd

18 oktober 2023
Clover Orthodontie die sinds enige tijd in het centrum van Pijnacker zit is genomineerd voor de ondernemers belofteprijs van de Gemeente Pijnacker-Nootdorp, de altijd goed gehumeurde Jason Cruden vind het belangrijk dat zijn patiënten een persoonlijke behandeling krijgen van hoogwaardige kwaliteit.

Via de site van de gemeente kan je stemmen op een van de onderstaande kandidaten de link hiervoor vind je onderaan de pagina.

Jason Cuden
Clover Orthodontie streeft naar uitmuntendheid in orthodontische zorg. “We streven ernaar om een vertrouwde en toonaangevende naam te zijn in de branche, waar patiënten altijd kunnen rekenen op hoogwaardige behandelingen en een persoonlijke benadering. We streven naar voortdurende innovatie en verbetering van onze diensten, om zo bij te dragen aan de gezondheid, het welzijn en het zelfvertrouwen van onze patiënten. En natuurlijk een stralende glimlach.”

Celine Verhoef
Zakenmama is hét platform over werk en ouderschap, met inspiratie, artikelen, video’s, kennis, humor en meer. Founder Celine Verhoef uit Pijnacker is Zakenmama gestart vanuit een maatschappelijke missie. Met de inzichten vanuit de snelgroeiende community zet het platform zich o.a. in voor werkende ouders, gendergelijkheid en een betere toekomst voor onze kinderen. Celine Verhoef: “Door open en eerlijke gesprekken te voeren, brengen we een beweging op gang en doorbreken we taboes en uitdagingen rondom werk en ouderschap.”

Mariëlle Verhaar-Lucas & Joost Verhaar-Lucas
Bij Creating Art Productions kan iedereen, van jong tot oud, met zijn eigen doelen en dromen terecht. ”We helpen dansers bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talent, ook op mentaal gebied. Bij ons zie je veel leerlingen opbloeien en zichzelf durven te zijn omdat ze iets hebben gevonden waar ze goed in zijn, waardoor hun zelfverzekerdheid groeit. Wij trainen onze leerlingen op drie belangrijke vlakken: op technisch vlak, op mentaal vlak en hoe te dansen met gevoel. Daarnaast helpen wij jongeren ook met ondernemen.”