Op zaterdag 20 augustus wordt het van 11.00 tot 17.00 uur gezellig druk op het Raadhuisplein in Pijnacker. Er wordt een kwaliteitsboekenmarkt georganiseerd in combinatie met een kinderrommelmarkt. Er staan 24 kramen met boeken. Er staan antiquariaten uit Dordrecht, Haarlem, Rotterdam en Zoetermeer. Ook de Pijnackerse boekhandels Van Atten en Bruna ontbreken niet. U vindt er romans, thrillers, oorlogsboeken, geschiedkundige en esoterische werken. Strips en kinderboeken zijn er natuurlijk ook.

Kinderrommelmarkt

Tegelijk met de boekenmarkt wordt een kinderrommelmarkt georganiseerd. Overvollle speelgoedkasten en -kisten zijn uitgedund. De kinderen proberen u met een allerliefste glimlach te verleiden tot het kopen van een knuffel, raceauto, puzzel of lego. Alle 40 standplaatsen zijn al volgeboekt. U kunt dus niet meer inschrijven.

The El Vicious Vintage Gig

Tussen 15.00 en 16.00 uur wordt gezorgd voor extra gezelligheid door een paar korte optredens van The El Vicious Vintage GIg. Dit is een mobiele rock ’n roll cover-act. Vier muzikanten, geheel in fifties stijl spelen muziek uit de gouden jaren 50. Iedereen kan de liedjes meezingen. Er is veel interactie, humor en gevoel voor sfeer. Het is geen bandje op een podium. De El Vicious-beleving speelt zich af tussen het publiek. Het publiek is het podium.

Op de aanwezige terassen van Delifrance, L-Arcobaleno en Het Witte Huis kunt u tusentijds of na uw snuffeltocht genieten van een heerlijke consumptie, want het belooft prima weer te worden en dat mag wel eens na al die regen. We hopen u te zien op het Raadhuisplein van 11.00 tot 17.00 uur.