Komende zaterdag 9 september is er weer een geweldig evenement van 11:00 tot 16:00 in het centrum van Pijnacker, de Buurman & Buurman kluskeet een geweldige ervaring voor jong en oud.

Het is een foto en doe experience, een geweldige belevenis voor jong en oud. De kluskeet is een mobiele green screen foto studio vol met Buurman en Buurman verrassingen.

Door iemand te fotograferen voor een speciale groene achtergrond is het digitaal mogelijk om de achtergrond te vervangen. Ook wel chromakey genoemd. Het is een fototechniek waarbij een kind (of volwassene) wordt gefotografeerd voor een groene achtergrond. Daarna wordt met speciale software de achtergrond transparant gemaakt en vervangen door een originele achtergrond uit de TV serie. Het resultaat: een unieke foto in een echte Buurman en Buurman omgeving, en uiteraard samen met de buurmannen. Deze foto wordt direct gemaild naar de consument.

De Buurman & Buurman Kluskeet is meer dan een mobiele fotostudio. Zo is het interieur van de green screen studio volledig gethematiseerd naar Buurman en Buurman. Zelfs de overbekende geluiden ontbreken niet! Ajeto! En de Buurman en Buurman Kluskeet biedt nog veel meer verrassingen!

Tijdens een wachtmomentje kun je kennis maken met de nieuwe Buurman en Buurman game app. En als de foto gemaakt is mag je zelf op “De grote Rode Knop” drukken met als resultaat dat je de alom bekende Buurman en Buurman geluiden via de speakers zult horen. Inclusief de beroemde uitspraak “AJETO”. De schoorsteen van de Kluskeet geeft een rook signaal aan! De volgende is aan de beurt.

Ga lekker op een bankje zitten voor de Kluskeet en kijk naar de enige echte buurmannen van Nederland. Vanaf 12:00 tot 15:30 uur komen de Buurmannen ook zelf naar Pijnacker voor een Meet en Greet. De kinderen kunnen dus ook met de echte Buurmannen op de foto. Neem uw camera of smartphone mee. De Buurmannen moeten af en toe ook even wat drinken, dus ze zijn vier keer een half uur beschikbaar.

Uit het Nieuws archief