Crowdfunding Route16 gehaald.

12 mei 2021
De Pijnackerse zangeres Roos Meuleman en haar broer Nop Ton hebben een flesje champagne opengetrokken. Dinsdag hebben ze gezien dat de crowdfunding via Voordekunst voor hun band Route16 Music een succes is geworden. Het bedrag van 9500 euro dat ze zich als doel hadden gesteld om een theatertour te kunnen voorbereiden is door vrienden, bekenden en het publiek bij elkaar gebracht.

De pop-rockband met Nashvillesound is opgebouwd rond zangeres/toetsenist Roos en drummer Nop, aangevuld met enkele violisten, een bassist en gitaristen. Zodra het weer mogelijk is na de coronabeperkingen willen ze de theaters in met een programma waarin een muzikale reis wordt beschreven door de jaren heen, van 1957 tot aan nu. Ze spelen dan muziek uit al die jaren, gecombineerd met eigen werk van de band. Er zijn al enkele theaters die Route16 Music graag op het podium willen hebben.

Roos en Nop concentreren zich nu op een live optreden, dat ze op 27 mei geven in het Posttheater in Arnhem en dat online te zien en te horen zal zijn. De link die je nodig hebt om dat concert te kunnen bekijken komt binnenkort op de website van de band.

Met dank aan: Paul Houkes