In de winkel van Dolphin Kidswear raakt het behoorlijk leeg. Een kleine 200 stuks is alles wat er nog over is van de totale voorraad.

Nog twee dagen dan zit het er voor Rob en Petra Verkade wat de winkel betreft definitief op. In april 1994 startten zij een zaak in baby- en kinderkleding aan de Oostlaan.
Na een aantal jaren werd de winkel gezien de alsmaar toenemende klandizie te klein.

In 1999 tekenden Rob en Petra een huurcontract in het nog te
bouwen Ackershof, waar zij in april 2001 open gingen. De winkel is altijd een brandstore geweest met kwaliteitskleding in de midden tot hogere prijsklasse.

Dat zal ook zo blijven. De winkel wordt namelijk overgenomen door Sylvia Toet en Sylvia Hermans uit Nootdorp,
die aanstaande donderdag de sleutel krijgen en medio augustus open zullen gaan onder de naam Crazie Kidz. Veel bekende merken blijven te koop zoals Vingino, Geisha, Petrol, Cars en Feetje.
Er komen ook een aantal nieuwe merken bij.

Helemaal stil zitten is er niet bij voor Rob en Petra, want per 1 augustus wordt de inschrijving van Dolphin Kidswear bij de Kamer van
Koophandel gewijzigd in Dolphin Facilitaire Diensten. Rob zal voorlopig de promotionele acties voor winkelcentrum Ackershof blijven organiseren.

In september staan ons twee leuke zaterdagen te wachten.
Op 7 september een grandioos BMX spektakel met rijders uit de top tien van Nederland en op 21 september een fantastische modeshow.

De kledingzaken laten dan hun najaars- en wintercollectie zien. De voorbereidingen voor deze dagen zijn al in volle gang.