Op 12 en 15 September is het groot feest in Pijnacker centrum maar ook ervoor want vanaf 1 September maakt u bij de deelnemende winkeliers van Ackershof1 & 2 kans op mooie cadeaus.

Tijdens het cadeauspel tijdens de grote opening van het winkelcentrum op 15 September worden de winnaars bekend gemaakt.

Op 12 September is er de super kindermiddag met een paleiskamer, Assepoesterkoets, disco vanaf het Wittehuis, Cupcakes, Poffertjes en de Mega wipeout.

Overzicht Kindermiddag 12 September 2012:

Vanaf 13.30 mogen de kinderen in de mooie paleiskamer komen. Daar krijgen ze prachtige prinsen- en prinsessenkleding aan. Daarna mogen ze een ritje maken in een echte Assepoesterkoets getrokken door twee prachtige paarden. Na de rit komen de prinsen en prinsessen terug in de paleiskamer en kleden ze zich weer om. In deze prachtige sprookjeskoets kunnen 6 tot 8 kinderen tegelijk meerijden.

Ga vanaf 14.00 uur helemaal uit je dak bij de Happy Power Light and Sound discoshow. Vanaf het bordes van het Witte huis zorgt DJ Edwin voor een spetterende show. Met muziek uit de top veertig en van de tv zenders Nickelodeon en Jetix. Dit wordt één groot feest.

In de passage van het nieuwe centrum kun je je eigen cup cakes gaan maken en als je trek hebt in poffertjes, dan ga je weer naar buiten om bij de Oudhollandse kraam van lekkere poffertjes te genieten.

Om het feest ter gelegenheid van de opening van het nieuwe centrum compleet te maken wordt er ook weer gezorgd voor een prachtige Wipe Out baan.

Overzicht Opening Ackershof2:

Op 15 september om 10.00 uur zal burgemeester Buddenberg, samen met wethouder Van Haagen en Gert-Jan Brandwijk directeur ABB Bouwgroep de openingshandeling verrichten. Daarna is er een doorlopend podiumprogramma met modeflitsen, optredens van onder andere Faisal Abarkanan en Suze van The Voice Kids. Het wordt een gezellige dag met traktaties voor jong en oud.

Kortom, kom binnenkort feestvieren in winkelcentrum Ackershof2 en ontdek het nieuwe centrum.

Natuurlijk heeft Ackershof2.nl ook een verrrassing in petto maar die houden we nog even geheim tot 15 September.

Uit het Nieuws archief