Wat komt er in de Shoarma?

02 augustus 2023
Onlangs heeft Mustafa, beter bekend als ‘Moes’, de deuren van zijn shoarmazaak aan de Oostlaan in Pijnacker gesloten. Hij had het zelf allemaal liever anders gezien, maar zijn gezondheid heeft hem in de steek gelaten. De eigenaar van het karakteristieke pandje zoekt nu een nieuwe huurder.

“Er zit een horecabestemming op, maar onze voorkeur gaat eigenlijk uit naar iets maatschappelijks,” vertelt hij. De geschiedenis van het gebouw gaat terug naar 1900. Het werd tussen twee bestaande huisjes gebouwd. Na een visboer kwam er een dierenhandel, en natuurlijk het eerste winkeltje van Terre des Hommes! De afgelopen jaren verkocht ‘Moes’ er dagelijks shoarmabroodjes. Dat deed hij overigens sinds 2015 in een stevig gerenoveerd pand. “We hebben er onder andere een brandvertragend plafond ingezet en alles netjes geschilderd. Het is verder optimaal geïsoleerd.”

Het gaat in totaal om 140 vierkante meter. Het pand kan in elke gewenste stijl of inrichting worden opgeleverd. “Alles is mogelijk en bespreekbaar,” besluit de eigenaar. Interesse? Neem contact op met Pactum vastgoed, Hans Smeijers, Oude Delft 37, Delft, 015-2131170, www.pactumvastgoed.nl.

Bron: Telstar Online