De winkeliersvereniging heeft er weer een mooi feest voor jong en oud van gemaakt, de jaarlijkse halloween lampion optocht werd dan ook erg goed bezocht.

De start van de tocht was op het Raadhuisplein en liep via het Emmapark langs de SmaaQ van Andre Paap waar een ieder die het wilde een heerlijke manderijn kreeg, na de Kerkweg en de oversteek op de Oostlaan ging de tocht naar de supermarkt Plus waar de kinderen een leuke tractatie kregen.

Door achter het centrum langs te lopen kwam de optocht uit bij de rotonde van de katholieke kerk waar zoals tijdens heel de optocht het verkeer tijdelijk werd stil gezet door vrijwilligers dit terwijl de politie op motoren en de auto een oogje in het zeil hielden of de weggebruikers zich wel even staande konden houden.

De vrijwilligers en medewerkers van de winkeliers vereniging hadden echt uitgepakt in het parkje tussen de stationstraat en het station Pijnacker, er stonden honderden potjes met waxine lichtjes en de brug bij de oude burgemeesters woning was mooi verlicht met lichtslangen.

Weer aangekomen bij de Stationstraat werd de route vervolgd tot aan de kruising richting Brasserie Brocante waarna het Raadhuisplein weer werd bereikt en de kinderen een heerlijk bekertje ranja kregen na deze vermoeiende tocht.Uit het Nieuws archief