Kyldo opent de deuren in Ackershof2.

05 april 2020
Na keihard werken en een bizarre wending door de coronacrisis is de winkel van Kyldo Pijnacker er helemaal klaar voor, in de voormalige winkel van Shoeby is een prachtige Art&Design winkel verschenen die op dit moment van dinsdag t/m zaterdag open is van 12:00 tot 17:00 uur.

Kyldo is een keten kunst- en kadowinkels gevestigd in diverse steden in Nederland en Duitsland met daarnaast een uitgebreide webshop. Voorheen stonden de winkels bekend als “Aluminium Kunst”.

Bij Kyldo vindt u geen dertien in een dozijn koopjes, maar stijlvolle cadeaus, vaak voorzien van een certificaat. Een greep uit onze woonaccessoires: Loranto glaswerk, Ozzaro kristal, Cow Parade & Elephant Parade, Les chats de dubout, Pomme Pidou, Guillermo Forchino en Ferdisign lampen en klokken.

Het succes van Kyldo is vooral de uitstekende service en oer-Hollandse no-nonsens instelling. Een goed voorbeeld hiervan is de vrijblijvende thuis-test-service die we bieden voor onze wandkunst.

Wilt u weten of een stuk tot z’n recht komt in uw interieur dan komen we graag langs met uw uitgekozen stuk en voorzien u van degelijk en eerlijk advies.

Voor deze service brengen we geen kosten in rekening, geen kleine lettertjes of verborgen kilometervergoeding. Een tevreden klant is onze drijfveer.

Kom naar de winkel en laat u verrassen door het assortiment, zij leggen u uit onder het genot van een kopje koffie over alle mogelijkheden.