Laad&Los foutparkeren drama gaat door

16 mei 2024
De Laad&Los zone op de Oostlaan blijft een drama voor de winkeliers in het centrum, met name de Hema heeft hier veel last van aangezien deze vrachtwagen twee keer per dag aanwezig is voor het leveren en ophalen van goederen, een enkele boete wordt er uitgedeeld maar het gros van de foutparkeerders komen er mee weg.

Niet alleen door de week maar vooral in het weekend is het de favoriete plek van automobilisten om even hun maaltijd af te halen bij een van de horeca gelegenheden.

De woordvoerder van de Gemeente Pijnacker-Nootdorp liet ons het volgende weten:

In de reguliere diensten van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 16.00 uur wordt hierop regelmatig gecontroleerd, maar niet 24 uur per dag.

Op vrijdag en zaterdag zijn onze handhavers tot 21.00 uur aanwezig. Net als medewerkers van Parkeerbeheer P1 controleren zij laad- en loszones en blauwe zones. Zij waarschuwen of bekeuren. Toch geldt ook hier dat zij niet 24 uur per dag op één plek kunnen zijn.

Geef hinder door via het Meldpunt Leefomgeving https://www.pijnacker-nootdorp.nl/direct-regelen/bouwen-en-wonen/melding-doorgeven/2137.