Lezing over actief leven

14 november 2022
Zin geven aan je leven, fijne sociale contacten onderhouden, positief denken, zorgen voor voldoende ontspanning, beweging en gezond eten: het zijn allemaal elementen die bijdragen aan een goede gezondheid.

Al die zaken komen aan de orde in een interactieve lezing die Mariska Koning op donderdag 17 november geeft in Buurt & Zo in Pijnacker.

Tot voor enkele maanden geleden was Mariska directeur van de openbare bibliotheek in Voorschoten en Wassenaar. Maar onlangs ging ze aan de slag als zelfstandig vitaliteitscoach in haar bedrijf laMar Sociaal en Vitaal. Ook geeft ze als projectleider in het sociaal domein ondersteuning aan mensen die de kwaliteit van hun leven willen verbeteren.

In de interactieve lezing geeft ze antwoord op de vraag hoe je een vitaal leven kunt leiden en positieve energie kunt hebben. Het maken va de juiste keuzes in het leven is daar onderdeel van. De lezing wordt gehouden in het kader van het project ‘Ouder worden, jong blijven’.

Kaarten voor de bijeenkomst kosten € 3,50 en zijn te koop via Bibliotheek Oostland. Leden van de bibliotheek krijgen een euro korting. Hier kun je ze bestellen.