Ieder kind een cadeau

11 november 2022
Voor 1 op de 10 kinderen die opgroeien in (verborgen) armoede is een cadeautje op Sinterklaasavond helemaal niet vanzelfsprekend. Stichting Sintvoorieder1 zet zich in om gezinnen te ontzorgen en een glimlach te toveren op het gezicht van deze kinderen op pakjesavond.

Volgende week is er een speciale inzamelactie om zoveel mogelijk cadeaus in te zamelen. Wij doen mee met een inzamelpunt in het gemeentekantoor.

Inzamelingsactie van 14 t/m 18 november
De teams van Omroep West, Den Haag FM en Stichting Sintvoorieder1 houden van 14 tot en met 18 november een grote inzamelingsactie in de Centrale Bibliotheek in Den Haag. Dit is voor de inwoners van Pijnacker-Nootdorp misschien wat ver weg. Daarom helpt de gemeente graag een handje mee. Volgende week is in het gemeentekantoor, Oranjelaan 1 in Pijnacker, ook een inzamelpunt waar inwoners een cadeau kunnen doneren. Aan het einde van de week zorgen onze medewerkers ervoor dat alle cadeaus terecht komen bij de Stichting Sintvoorieder1. Helpt u ons mee zo veel mogelijk cadeaus in te zamelen? Ieder kind verdient het om gezien te worden op 5 december!

Wat wordt ingezameld?
Heeft u nieuw of ongebruikt speelgoed liggen waar niet mee gespeeld wordt? Boeken, gadgets of toiletartikelen die ongebruikt zijn? Elk cadeau met een maximale waarde van 25 euro is van harte welkom! Voor kinderen en jongeren van 0 tot en met 18 jaar. Denk naast speelgoed voor de kleintjes ook aan knutselmateriaal en verzorgingsartikelen. Maar ook (Sinterklaas)snoepgoed van harte welkom. Helaas kan niet van iedere donatie een cadeau gemaakt worden. Volg de checklist hieronder of uw donatie geschikt is als cadeau. Het cadeau hoeft niet te worden ingepakt, want zo kunnen de vrijwilligers van Stichting Sintvoorieder1 ze makkelijker verwerken tot cadeaupakketten voor de juiste leeftijdsgroep.

Stichting Sintvoorieder1
De pakhuismedewerkers van Stichting Sintvoorieder1 stellen het hele jaar door met de grootste zorg voor ieder kwetsbaar kind een Sinterklaascadeaupakket samen, schrijven met aandacht een mooi gedicht en met heel veel liefde worden de cadeautjes met het snoepgoed ingepakt. Met een groot team van vrijwilligers, vele zakelijke en maatschappelijke vrienden en donateurs is het doel om dit jaar maar liefst 22.500 kinderen, verspreid over Nederland dus ook in de gemeente Pijnacker-Nootdorp, blij te maken. Kijk voor meer over dit goede doel op www.sintvoorieder1.nl.