Als supermarkt doe je er alles aan om genoeg parkeergelegenheid te maken omdat je parkeerdak gemaakt wordt, je regelt zelfs in samenspraak met de overburen een extra parkeer terrein, maar nog zijn er zulke lomperiken die het niet kunnen laten net dat ene gaatje te gebruiken voor hun auto.

Dat ze daarmee het winkelend publiek het niet makkelijker maken omdat deze met de winkelwagentjes van een hoge stoep afmoeten maakt dan even niet uit, want we hebben haast omdat we erg laat zijn voor het etentje in een nabij gelegen partycentrum.

Verder gaat het met het parkeerbeleid in Pijnacker centrum helemaal goed hoor als je de parkeergarage van het winkelcentrum uitgaat gewoon rechtsaf naar de Oostlaan gaan, als je mazzel heb kom je oom agent niet tegen.

En in het weekend parkeren we massaal op de laad en los zone om onze Pizza, Shoarma, en Surinaamse schotels te halen geen enkel probleem maar als een argeloze burger door de weeks even zijn schoenen haalt in het winkeltje op de Oostlaan dan zit er gelijk een boete van 75 euro op.

Dat parkeerbeleid in Pijnacker centrum is helemaal top zeggen ze dan.