Vanaf vandaag is de vuurwerk verkoop in Nederland weer in zijn volle hevigheid losgebasten, zo ook in Pijnacker.

Op de Westlaan schuin tegenover het bouwproject zit de vuurwerk verkoper van Pijnacker en verre omstreken, Verbakel Fietsfactor.

Bij verbakel zeggen ze er het volgende over:

Verbakel Vuurwerk al meer dan 37 jaar thuis in vuurwerk. Wij zijn een van de grootste leveranciers van consumentenvuurwerk in de regio. Twee jaar geleden hebben wij, samen met de 19 grootste vuurwerkhandelaren van Nederland, de koppen bij elkaar gestoken en besloten om zelf vuurwerk te gaan importeren. Het doel was om vuurwerk te importeren van een, kwalitatief, nog hoger niveau. Dit is meer dan gelukt. Naast een veel betere kwaliteit kunnen we U dit voor een veel lagere prijs aanbieden.

Deze China Red collectie bevat inmiddels 20 prachtige artikelen, varierend van 500grams cakes, siervuurwerkpakketen tot single shots mortieren. Kortom, naast de Champagne en oliebollen mag China Red vuurwerk mag niet ontbreken in de collectie van een echte vuurwerkliefhebber op oudjaarsavond. Niet alleen voor siervuurwerk heeft Verbakel Vuurwerk het beste in huis, maar ook voor grondbloemen, babypijlen, romeinse kaarsen, shocks, ratelbanden, kanonslagen, ladycrackers, crazy jacks, luchtluilers, wespen, disco flitsers, cracklingballs, happiness bent u bij Verbakel Vuurwerk aan het juiste adres. Voor jong en oud, er is altijd wel iets dat bij je past om het jaar goed af te sluiten en het nieuwe in te luiden!

Al vele jaren komen onze klanten niet alleen uit Pijnacker en Nootdorp, maar uit de hele zuid holland zoals Delft, Delfgauw, Berkel en Rodenrijs, Ypenburg, Leidschenveen, Zoetermeer, Bleiswijk, Bergschenhoek, Den Haag en van ver daar buiten. Dus voor de beste kwaliteit vuurwerk en voor de laagste prijs kom je naar Verbakel Vuurwerk in Pijnacker. Dus ook dit jaar zeggen we weer… graag tot ziens!