De 30km zone in Pijnacker centrum wordt uitgebreid dit staat in een nieuw verkeersbesluit dat onlangs door het college is genomen.

Het verkeersbesluit houdt in het instellen 30 km/h zone op de Spaerwoude, Kerkweg, Emmapark, Stationsstraat Emmastraat, en Dr. W. Van der Horstlaan.

Het college heeft op het volgende verkeersbesluit genomen:

1.het uitbreiden van de 30 km/h zone in Pijnacker – Centrum met de Emmastraat (tussen Oostlaan en Stationsstraat), Emmapark, Kerkweg (tussen uitgang parkeergarage en Stationsstraat), Spaerwoude Stationsstraat en Dr. W. van der Horstlaan.

2.het invoeren van een parkeerverbodszone in de Dr. W. van der Horstlaan.

3.het plaatsen van de borden A01 begin 30 km/h zone en A01 einde 30 km/h zone op de Emmastraat (na de rotonde Oostlaan), op Spaerwoude en de Dr. W. van der Horstlaan (beide na de kruising met de Europalaan). Op de Kerkweg ter hoogte van de uitgang van de parkeergarage Ackershof plaatsen van een bord A01 begin 30km/h zone voor verkeer vanuit de parkeergarage en een bord A01 begin 30 km/h zone voor bevoorradingsverkeer vanaf de Kerkweg.

4.het plaatsen van bord E1 begin parkeerverbodszone en E1 einde parkeerverbodszone op de Dr. W. Van der Horstlaan vlak na de kruising met de Europalaan.

5.het verwijderen van de boorden A01 begin 30 km/h zone en A01 einde 30km/h zone op het Stationsplein, Veilingstraat en op de Julianalaan.

Uit het Nieuws archief