In april 2001 openden 30 winkeliers hun deuren in de Ackershof. Het 10-jarig bestaan laten de winkeliers niet onopgemerkt voorbijgaan. Daarom vinden er vanaf 13 april a.s. allerlei activiteiten plaats in het centrum van Pijnacker.

Wij van Ackershof2.nl willen deze festiviteiten graag voor u opsommen en onder de aandacht brengen.

Dinsdag 12 april

Drumfanfare Haaglanden doet een ronde door de Pijnackerse wijken.

Het Ackershof promotieteam deelt flyers uit waarop alle activiteiten vermeld staan.

Woensdag 13 april

Om 14.30 wordt de feestweek gestart met een ballonnenwedstrijd. Uiteraard wint degene met de verste ballon een mooie prijs. Om 15.00 uur begint een te gekke kinderdisco HAPPY POWER LIGHT EN SOUND voor kinderen van 6 tot en met 10 jaar. De disco wordt gehouden in de grote zaal van Het Witte Huis. De toegang kost 2,50 inclusief limonade en chips. De opbrengst gaat naar het KIKA Kinderfonds. Toegangskaarten verkrijgbaar bij Dolphin Kidswear, Ackershof 29. Buiten kunnen de kinderen gratis geschminkt worden of een glittertatoeage laten zetten. Ook krijgen we bezoek van een spectaculaire muziekkunstenaar.

Dolle donderdag 14 april

Vandaag worden de senioren uitgenodigd voor koffie met gebak in de Ackershof. In de passage worden zitjes geplaatst. De senioren worden opgehaald en thuis gebracht door de sponsorbus. De winkeliers pakken goed uit met aanbiedingen die in het teken van 10 staan.

Vrijdag 15 april

Op het bordes van Het Witte Huis vinden diverse optredens plaats. Om 16.00 uur start het kinderprogramma met Jerry Mensing. Hij zal het publiek een uur vermaken met een interactieve goochelshow op een clowneske manier. Tussen 17.00 en 19.30 kunnen lokale muziekverenigingen, bands en zangers of zangeressen optreden. U kunt zich aanmelden via het contactformulier op de site www.winkeleninpijnacker.nl.
Om 19.30 zal de coverband Joe Undercover het publiek vermaken. Joe Undercover bestaat uit The Dutch Joe Cocker en een aantal gedreven muzikanten. Het programma eindigt om 21.30 uur.

Zaterdag 16 april

Charmante tafeldames delen wat lekkers uit aan alle bezoekers. Op het Raadhuisplein wordt het cadeautjesfeest gevierd. De bezoekers ontvangen lotnummers op vertoon van kassabonnen. Op een aantal tijdstippen worden er lotnummers uitgeloot. De gelukkigen mogen een cadeaudoos aanwijzen en de inhoud heeft men gewonnen.
Ook vandaag is aan de kinderen gedacht. Zij kunnen zich uitleven op een springkussen van Knaks. Voor de lekkere trek is er een Knakworstenmobiel en verkoopwagen aanwezig.