Door de verwachte hitte beginnen de mensen van Avalex deze week vroeger dan normaal met de grondstoffen- en afvalinzameling. Zet uw bak daarom op de inzameldag voor 7.00 uur buiten.

Tropische temperaturen

De zomer is al enige tijd begonnen in Nederland. De komende week wordt het land zelfs ondergedompeld in tropische temperaturen. Deze hittegolf bemoeilijkt het uitvoeren van zwaar werk, zoals in de inzameling van uw grondstoffen en restafval.
Inzameling start vroeger

Daarom zal de inzameling van uw grondstoffen en afval deze week (23 juli t/m 26 juli) vroeger starten. Hierdoor kan het zijn dat Avalex de komende dagen eerder langskomt dan normaal. Bied daarom de container(s) vóór 7.00 uur ’s morgens op de inzameldag aan.
Tip: Zet uw container(s) de avond voor de inzameldag alvast buiten.

Zet de container met gesloten deksel met handvat en de wielen richting de straatkant. Het is niet toegestaan zakken of dozen naast de minicontainer aan te bieden.
Vragen

Heeft u nog vragen over de aangepaste inzameling van afval en grondstoffen? Neem dan contact op met het Avalex Klantencontactcentrum. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur via 0900-0507 (lokaal tarief) of info@avalex.nl