Door weersomstandigheden hebben de werkzaamheden aan de Korteweg vertraging opgelopen, Het asfalteren staat nu voor vrijdag 1 februari gepland, de verwachting is dat aan het einde van de dag de weg weer wordt opengesteld.

Aan de Korteweg in Pijnacker wordt de laatste hand gelegd aan de bouw van een supermarkt. De gemeente heeft besloten de Korteweg ook aan te pakken nu de supermarkt nog niet open is en het garagebedrijf nog leeg staat.

Een deel van de bestrating wordt vervangen door asfalt. Hierdoor is de Korteweg voor al het verkeer gestremd. De eerste dagen is het eerste stuk (dat nu al asfalt is) bereikbaar, dus het bouwterrein van de supermarkt en Van der Stoep (en SKP) zijn gewoon bereikbaar. Later die week, als de toplaag van het asfalt aangepakt wordt, zullen zij even onbereikbaar zijn.
Omleiding

Door deze afsluiting zijn de bedrijven aan de Kerkweg via deze weg niet bereikbaar zijn. Hiervoor is dan een omleiding ingesteld over de Europalaan, Oranjelaan, Emmastraat, Industrieweg, L. de Colignystraat en de W. de Zwijgerlaan.