Tijdens het programma Miljoenenjacht was een deel uit de postcode 2641 aanwezig, en niet alleen de kleine kado’s werden uitgedeeld in deze postcode.

Een van de deelnemers haalde het tot de halve finale en nam € 32.600 mee naar huis, jammer dat een groot gedeelte naar de belasting gaat aldus de blije deelnemer.


Enkele weken geleden lag er bij de deelnemers van de postcode loterij een envelop op de deurmat dat je je op kon geven voor dit programma.

Na zich binnen 2 minuten te hebben opgegeven was het alleen nog maar wachten op de bevestiging dat er afgereisd kon worden naar de studio’s van Miljoenenjacht voor de opnames.

De immers goed gemutste Douwe belde zelfs nog even zijn buurman met de vraag geef je ook op dan maken we er een gezellige dag van, maar de buurman zag hier vanaf.

Afgelopen vrijdag was het zover en ging hij samen met zijn vrouw naar de studio’s van Miljoenenjacht voor de opnames van het programma, waar alles tot in de puntjes was verzorgd.

Na de eerste ronde van vragen vielen er al 490 mensen af en kwam hij als beste uit het vak van Pijnacker.

Na de tweede ronde vielen er 5 mensen af en werden er 90 seconden vragen gesteld waarvan er bij een goed antwoord een plek opgeschoven werd richting plek 1 en bij een fout antwoord richting plek 5, tijdens een van de laatste vragen wist Douwe op de valreep zich te herinneren dat zijn vrouw dit jaar 50 en dus Sarah was geworden en eindigde op de 2e plek.

Tijdens de halve finale wist Douwe op het laatste moment op de knop te drukken en sleepte zo 32.600 in de wacht.

De uiteindelijke winnaar had een koffer met 10 euro en won 288.000 euro.