De ondernemersprijs Pijnacker-Nootdorp is dit jaar toegekend aan Plus Sabine Zondag aan het Hazelaarplein in Pijnacker centrum, de belofteprijs was voor RV webdiensten van Roy Vathorst.

Het jury rapport loog er dan ook niet om “Deze supermarkt onderscheidt zich door zijn betekenis voor en binding met de samenleving, inspanningen op het gebied van duurzaamheid en grote ambitie om op alle vlakken de beste supermarkt te worden. Dit uit zich onder meer in het aanbieden van een sterk lokaal assortiment van lokale partners, veel ruimte voor biologische en fairtrade producten. Verder verzorgt de Plusmarkt lessen aan basisscholen over duurzame en gezonde voeding (Kidsproef campagne), werkt zij nauw samen met de Voedselbank en sponsort zij sportieve activiteiten.”

Over RV webdiensten zei de jury het volgende “RV Webdiensten is een full-service marketingbureau. Naast het aanbieden van diverse diensten zoals het ontwikkelen van websites en webshops, online marketing en Social Media beheer, geeft het bedrijf ook training, voorlichting en workshops over de gevaren van Social Media zoals gameverslaving, privacy onder meer op scholen en bij bedrijven en diverse organisaties zoals GGD Haaglanden en politie. Het klantenbestand is zeer divers; van een ZZP-er uit Pijnacker-Nootdorp tot (inter)nationale bedrijven.”