Advertorial – Zoals u kunt zien komt het project steeds meer uit de steigers en zijn de fraaie gevels nu eindelijk te bewonderen. De speelse doch statige architectuur komt nu echt tot zijn recht. Dit betekent ook dat de opleveringen steeds dichterbij komen. Volgens alle berichten ligt de bouw goed op planning en kan er dit jaar echt kerst in Ackershof gevierd worden en wie wil dat nu niet?

De 4 modelwoningen geven ook een goed beeld van het project. Het is nu goed te zien dat de appartementen grote raampartijen hebben, allemaal een eigen buitenruimte en ook de binnentuin is nu goed op grootte in te schatten. Elke keer weer gaan de kijkers positief verrast de deur uit. Zoals u wellicht weet, zijn er wel 23 typen, dus naast deze 4 woningen zijn er nog vele andere indelingen en mogelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk om deze appartementen op afspraak te bekijken.

Op dit moment heeft ABB Ontwikkeling een actie voor 1 jaar gratis wonen. Deze korting kan oplopen tot wel € 17.000,= !! Ook zijn er nog andere kortingsmogelijkheden. Wilt u meer weten? Loop dan even bij ons langs voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak om het een en ander te bespreken. Wij zijn u graag van dienst.

Ruseler Makelaars – Ackershof 28 – 2641 DX PIJNACKER – 015-3698124 – Pijnacker@ruseler.nl