Na een aantal jaren van afwezigheid is het binnenprogramma weer terug. En hoe! Op zaterdag 24 November is er voor de kinderen van 4 t/m 9 jaar weer een leuk programma met Sinterklaas en zijn zwarte pieten. Ook dit programma staat helemaal in het teken van ‘de beste Piet’.

Samen met de kinderen gaan we uitzoeken wie nou echt de aller-, allerbeste Piet is. Dit programma vindt plaats in de grote zaal van de balletschool van De Dansacker (Industrieweg 9 – vlakbij het gemeentekantoor).

Het programma begint om 14.00 uur en duurt een uur. Bijwonen van dit programma is gratis, maar kinderen moeten wel tijdig worden aangemeld! Dat kan uitsluitend digitaal via:

www.sintinpijnacker.nl

Inschrijvers ontvangen een bevestigingsmail; print deze mail en neem dat mee als u naar het binnenprogramma komt. De geprinte mail is het deelnamebewijs!

Voorwaarden voor aanmelding: meld aan u uiterlijk 20 november aan. In verband met veiligheid wordt een maximum aantal kinderen toegelaten, daarom wordt dringend aangeraden om zo snel mogelijk te reageren.

Let wel: het programma is alleen bestemd voor kinderen; ouders kunnen niet mee naar binnen! Als u uw kind(eren) komt brengen, wordt u gevraagd om zijn/haar (hun) jas(sen) weer mee naar huis te nemen.
Bij het ophalen komt u met de jas binnen in de zaal, neemt u uw blije kind (met traktatie) weer mee.

Vanzelfsprekend zorgt de organisatie voor voldoende toezicht en een veilige omgeving.

Na aankomst met de Randstadrail start de muzikale rijtoer naar het Raadhuisplein. De route (onder voorbehoud van verkeer/weer) is als volgt: bij de Metro (halte centrum) daarna rechtsaf de Stationstraat in, linksaf de Veilingstraat, rechtsaf de Mandenmeesterstraat, rechtsaf de Willem de Zwijgerstraat, vervolgens weer rechtsaf de Emmastraat in, linksaf de Van Brachtstraat in, linksaf de Prins Hendrikstraat in daarna rechtsaf de Willem de Zwijgerstraat in, rechtsaf de Kerkweg in, tenslotte rechtsaf het Emmapark op waar de stoet dan vervolgens op het Raadhuisplein aankomt. Aankomst is daar rond 11.55 uur.

Op het Raadhuisplein zal burgemeester Buddenberg de Sint welkom heten en samen met spreekstalmeester Astrid Toussaint, de Pieten en alle andere aanwezigen een sfeer van jewelste maken. De Pieten hebben er helemaal zin in, want ze willen graag laten zien wie nou precies de allerbeste Piet is. Samen met alle aanwezigen op het Raadhuisplein wordt dat nou eens haarfijn uitgezocht: wat met een goede Piet kunnen? Het hardst pepernoten gooien? Het mooist kunnen zingen? Het beste kunnen dansen? We gaan het zien… Het programma op het Raadhuisplein duurt van ongeveer 12.00-12.30 uur.

Uit het Nieuws archief