De Beatrixrun is een jaarlijks terugkerende motortoertocht van 100 zijspanmotoren met in het zijspan een verstandelijk gehandicapte passagier. De toertocht start en eindigt ieder jaar in Pijnacker.
De organisatie is in handen van Oranjevereniging Pijnacker die daarbij wordt ondersteund door motorbrigades van verschillende politieregio’s en door vele vrijwilligers.

De doelstelling van de Beatrixrun is onze verstandelijk gehandicapte medemens kosteloos een leuke dag te bezorgen. Aan deze toertocht werken honderden personen belangeloos mee.

Zo komen de zijspanrijders vanuit alle windstreken om mee te rijden met de Beatrixrun. In veel gevallen vormen zijspanrijder en passagier een eenheid, waaruit hechte vriendschappen ontstaan.

De Run zal voornamelijk door de Haagse en Westlandse omgeving gaan rijden. Uiteraard zal de organisatie op verschillende manieren aandacht besteden aan dit 6e lustrum van de Beatrixrun.

In februari kreeg de organisatie van Beatrixrun van de motorpolitie die de Run jaarlijks begeleiden te horen dat inzet van politiebegeleiding in het weekend van 27 april niet mogelijk is. Dit heeft alles te maken met de activiteiten rondom de troonswisseling op 30 april a.s.. Om die reden is de Beatrixrun verplaatst naar zaterdag 20 april.

de Beatrix run zoekt voor zaterdag 20 april a.s. nog 1 of 2 trikes die willen meerijden!
Meld je aan bij Nicolette op 06-33018707.