Zaterdag 20 April staat het Raadhuisplein vol met attracties van 11:00 tot 16:00 kan er volop gebungee jumpt worden en gebruik gemaakt worden van een Mega wipe out.

Het geheel wordt georganiseerd door de winkeliers vereniging van Pijnacker centrum in samenwerking met Tim Tom events.

Jong en oud wordt de mogelijkheid geboden om veilig en gecontroleerd tot grote hoogte te kunnen springen. De Bungee Trampoline biedt een zwaartekrachtloze adrenalinekick. Je zal na afloop nog lang praten over deze ervaring. De Bungee Trampoline wordt begeleid door getrainde instructeurs die goed, veilig en leuk met kinderen, jongeren en volwassenen kunnen omgaan.

Ieder gezond kind of volwassene van 3 tot 80 jaar mag gebruik maken van de trampoline. Je moet wel minstens 12 kilo wegen. Mensen van boven de 90 kilo zijn vanwege de veiligheid uitgesloten van deelname, evenals zwangere vrouwen en mensen met nek- of rugklachten.

De Mega Wipe Out Stormbaan met zijn 52 meter de langste van Nederland. De Wipe Out Stormbaan wordt uitgebreid met de Base Jump en de Wipe Out Dubbele Ballen, waardoor hij inderdaad megagroot wordt. Zo groot dat hij in twee stukken wordt opgebouwd.

Het geheel wordt ook nog uitgebreid met de Multi Sky Swing,

Multi_sky_swing

Nieuw, uniek en uitdagend. Twee deelnemers klimmen tegelijk omhoog. de deelnemers hangen, klimmen of lopen op een hoogte van 4 meter boven het valkussen om vervolgens via een afstand van 5 meter de overkant te bereiken. Wanneer je het niet haalt, dan kan je jezelf veilig laten vallen in het valkussen. Haal je de overkant dan word je uitgedaagd door de dubbele base jump om de vrije val van 4 meter te trotseren.