Vandaag heeft Stichting Kabel Televisie Pijnacker zijn 1000 ste abonnee mogen verwelkomen voor het in zeer korte tijd populaire SKP 3in1 TV, Internet, en Telefonie abonnement.

De 1000 ste abonnee is Dhr. Schutterop uit Delfgauw en hij heeft gekozen voor het 3in1 abonnement van SKP omdat hij als ICT’er veel waarde hecht aan de stabiele en snelle verbinding en dit met een reguliere ADSL verbinding in Delfgauw niet mogelijk is aangezien de telefooncentrale’s te ver weg zitten.

Niets vermoeidend kwam Dhr. Schutterop de winkel van Jotronics in Delfgauw inlopen met de ingevulde formulieren waarna hij een mooi boeket bloemen in SKP kleuren kreeg en bovenop de gratis maand er nog eens een extra maand gratis bij kreeg.

Het SKP 3in1 abonnement met als actie de eerste maand gratis is komende maandag nog te verkrijgen bij de geselecteerde dealers Jotronics in Delfgauw en Wolff, van Dijk en Expert in Pijnacker.

In het nieuwe jaar kunt u uiteraard het abonnement afsluiten maar komt de eerste maand gratis te vervallen, meer info vindt u op de website’s van SKP.

Uit het Nieuws archief